Klimaatstaking in Den Haag

Vrijdag 27 september staken we (GroenLinks, Greenpeace, Milieudefensie, Oxfam Novib, Urgenda, FridaysForFuture en Extinction Rebellion e.a.) voor het klimaat: doe met ons mee!

Onmisbare regenwouden staan in brand. Hitterecords worden verbroken. We merken nu al de gevolgen van de klimaatcrisis. Het is tijd dat de politiek in Den Haag, Europa en wereldwijd wakker wordt. Er moet eerlijke en ambitieuze actie vanuit de politiek komen tegen de klimaatcrisis. Voor onszelf én toekomstige generaties.

Daarom zijn er van 20 tot en met 27 september wereldwijd Klimaatstakingen. Over de hele wereld komen mensen tijdens deze week in actie voor het klimaat. In Nederland is er op vrijdag 27 september een grote Klimaatstaking in Den Haag.

GroenLinks is daar met zoveel mogelijk mensen bij. Wij blijven in actie komen zolang de toekomst van ons thuis, de aarde, op het spel staat. Het is tijd dat er een definitieve doorbraak komt in dit magere klimaatbeleid van het kabinet. Hoe meer mensen meedoen, hoe luider onze boodschap!

Enthousiast? Je kunt je hier aanmelden.

Klimaatverandering

Locatie

Den Haag
Nederland